Beste Webhotell for Små Bedrifter (2020 Anmeldelse)

Mange av oss tror vi vet nok om webhoteller og hosting allerede. ​Små bedrifter skades mest av denne illusjonen om kunnskap. Deres førstevalg er ofte lavpris hosting. De forstår ikke hva pakken de kjøper ofte ikke inkluderer. Men over tid, når de drifter virksomheten og samarbeider med designere forstår de at billig er dyrt.

Webhotell selskaper med svært lave priser gjør det bra gjennom oppsalg av tjenester. Det store samtaleemnet nå er SSL sertifikater. Lavpris aktører selger dette for USD 80 per år. Når du har en pakke som er god så er slike ting allerede inkludert.

Det er en rekke slike nyanser som hjelper billige webhoteller å tjene penger. Nedsiden er at kunder ikke får hosting med god kvalitet.

I denne artikkelen skal vi forklare hvorfor din mindre virksomhet trenger de beste webhotellene. Vi vil introdusere deg til de beste webhotellene og de beste pakkene de tilbyr.Videre diskusjon vil handle om hvilke egenskaper som avgjør kvaliteten til et webhotell.

Sammenlign konklusjonene med hva som tilbys i din nåværende pakke. Hvis du foretrekker PBN så trenger du å bytte mellom ulike typer pakker.

Hvorfor det er viktig å velge beste webhotell for ​Små Bedrifter

Hastighet: De fleste webhotell lar egne servere fylles til trengsel for å tilby billige tjenester.

Når de prøver å konsolidere ressurser medfører dette problemer med ytelse. Mange ganger vil serverne faktisk ikke laste.

Det kan gå så galt at du venter på lasting i så mye som en time.Enda verre er et du heller ikke kan gjøre endringer på backend. 

Det er tydelig at noen andre nettsteder legger beslag på store deler av ressursene på serveren. Dette er en av grunnene til å holde seg til de beste webhotellene uavhengig av kostnad.

Søkemotoroptimalisering: Det er viktig å forstå hvordan et webhotell påvirker rangering for et nettsted.

Når et webhotell deler ressurser vil mange nettsteder dele C blokken.

Billige webhoteller lar mer eller mindre ethvert nettsted som leverer søppelpost eller mistenkte PBN nettsteder på din C blokk. Dette er nettsteder som kommer til å tiltrekke seg straff fra Google.

Da du har er lignende nettsted IP vil sannsynligvis ditt nettsted også straffes. Søkemotorer rangerer også nettstedet ditt basert på lastetid.

Nedetid: I tillegg til hastighet er det som kan bite deg i halen utfordringer med nedetid. Du trenger en nedetid med 99.8% oppetid eller bedre.

Når du kjøper en 1 USD hosting selv fra et selskap med godt rykte som GoDaddy vil nedetiden absolutt være noe skjelven.

Billige webhoteller lar mer eller mindre ethvert nettsted som leverer søppelpost eller mistenkte PBN nettsteder på din C blokk. Dette er nettsteder som kommer til å tiltrekke seg straff fra Google.

Da du har er lignende nettsted IP vil sannsynligvis ditt nettsted også straffes. Søkemotorer rangerer også nettstedet ditt basert på lastetid.

Sikkerhet: En masse sikkerhetsutfordringer dukker opp fra rid til annen når du ikke velger det beste webhotellet.

For eksempel, target hack var noe som skapte bølger på internett nylig. Det var interessant at hackerne ikke gikk direkte på nettstedene men snarere tilbyderne.

Hackerne angriper mindre nettsteder slik som ditt for å få adgang til større nettsteder på samme server. 

Dette er en av hovedgrunnene til at du ikke bør slå deg til ro med noe annet enn det beste når det gjelder webhotell.

Topp 5 beste webhotell for mindre virksomheter i 2020

La oss se på de 5 beste selskapene som tilbyr hosting for mindre virksomheter og hva de tilbyr:

GodDaddy er ikke bare en big daddy i forhold til domeneregistrering. Nesten 1 av 6 nettsteder over hele verden bruker GoDaddy som deres webhotell.

Dette børsnoterte amerikanske selskapet har den største markedsandelen globalt av all webhotell. Fra VPS til dedikerte servere til WordPress hosting, de tilbyr alle slags pakker. De gir god lastehastighet på nettstedet og også på backend.

GoDaddy har konkurransdyktig prising. Kundestøtten er god men de prøver bestandig å selge deg noe mer. Gjennomsnittlig lastetid er ganske bra og responsen er under 1 sekund. De scorer bra totalt sett inkludert på støtte, prising og ytelse.

iPage er det mest undervurderte webhotellet. Lavprispakkene de tilbyr har mottatt klager. Men det er egentlig det som lavpris hosting leverer uavhengig av selskap som selger. De fleste klagene kom fra folk som brukte utrolige rabatter som gis til nye kunder.

Hvis du unngår deres under 2 USD per måned kampanjer så har de et veldig bra webhotell. De tilbyr ett klikks installering og kundestøtte som gjør alt så enkelt som 1-2-3.

Vi anbefaler å anskaffe en årlig pakke til 96 USD som også inkluderer gratis domene.

Selskapet tilbyr både cPanel og WordPress hosting. iPage får deg på nettet raskt uten at det koster deg altfor mye.

Sjekk denne veiledningen for å starte en lønnsom blogg med iPage hosting.

3. BlueHost

BlueHost er det 6 mest populære webhotellet med en global markedsandel på 2.5 %. Det er en del av EIG Group. Uavhengig om du liker de teller ikke så er det verdt det å gi Bluehost en sjanse. Du kan ha i bakhodet at de er anbefalt av WordPress og WooCommerce.

De tilbyr gratis SSL og gratis domene. Prisene er ikke dyre og du får en 30 dagers garanti for pengene tilbake. Selskapet scorer best på ytelse. Serverens responstid er mindre enn 0,5 sekunder.

Det blir ikke bedre enn det. Deres WordPress hosting pakke begynner på 20 USD per måned. Nettadministratorer blir ikke utrolig entusiastiske på grunn av dette men allikevel anbefales det.

4. SiteGround

Ekspertene som jobber med SEO bruker SiteGround. Akkurat som Bluehost har det blitt anbefalt av WordPress og WooCommerce. De har spesifisert begrensninger på månedlig besøk. Men la ikke dette skremme deg. De fleste webhotell som sier ubegrenset leverer ikke.

De nevner dette i forkant og begrenser deg ikke når du vokser. Oppetiden er nesten bestandig 100 %. Det er noen virkelig gode pakker til under 10 USD per måned. De har en av de beste lastehastighetene og oppetider. SiteGround har også økt konkurransen i markedet gjennom sikkerhet og personvern.

Serverne er mye sikrere nå enn de var et par år tilbake. Når det gjelder støtte så er SiteGround best. De har tilgjengelig ansatte og de utfører endringer svært kjapt.

HostGator er det 4 mest populære webhotellet bak GoDaddy, AWS og 1&1. Deres 1 cent første måned pakke var en affiliate suksess. De oppnådde også stor suksess med noen kule tilleggstjenester.

De er ikke ytelsesgiganter som resten av webhotellene på listen. De kompenserer for dette gjennom prising og kundestøtte. Selv om de er en del av EIG Group kan de ikke sammenlignes med Bluehost.

Uansett så vil du ikke bli urolig heller. De er relativt mindre kostbare også. Dette er grunnen til at de har vært et populært selskap helt fra begynnelsen.

Egenskaper å se etter for beste webhotell for mindre virksomheter

1. Pris

Hvilken pris kan du forvente å betale for et webhotell? Du kan være sikker på at 1 USD hosting ikke vil ta deg noe sted.  

Hvis du har som intensjon å lage et travelt e-handels nettsted vil du trenge et webhotell som tar 10 USD, 20 USD eller til og med 40 USD i måneden.

Hva får du for USD 40 i måneden?

Det vil garantert sørge for at du ikke hackes. Du deler ikke C blokken med et lugubert nettsted. I det lange løp vil også nettadministrator forstå at billig er dyrt på grunn av ytelse, SEO og sikkerhet.

2. Ytelse

Premium webhotell er viktig for å sørge for bra lastehastighet. Det er svært viktig for å tiltrekke besøkende og forbedre brukeropplevelsen.

Ytelse er 80 % backend og 20 % frontend. Du må kunne arbeide på ditt Content Management System til enhver tid.

Endringer må finne sted svært raskt. Du kan ikke kaste bort tid på forsinkelser som involverer daglige oppdateringer. Epost og database aktivitet bør være smidig. Du kan ikke slå deg til ro med selv et lite kompromiss når det gjelder server ytelse.

3. Kundestøtte

Hvis du ønsker et solid nettsted for din mindre virksomhet trenger du bra støtte fra webhotellet.

Du kan ikke stoppes av svar som “Hei jeg jobber med noe akkurat nå. Jeg kommer tilbake til deg om noen minutter”.

Du ønsker ikke å få et referansenummer og måtte vente i timesvis.

 Et kundestøtte team som har fått myndighet og som jobber døgnet rundt for å løse dine umiddelbare utfordringer er viktig å ha. Når du ønsker å få styrt hosting av WordPress sørg for at det faktisk er “styrt”.

4. Sikkerhet

Vi kan ikke understreke nok viktigheten av sikkerhet. Dette er akkurat det som skiller gode webhotell fra resten. Skaff deg en pakke som gir optimal støtte.

 En premium pakke gjør at du ikke er hostet på en server med utsatte nettsteder.

Ha som regel å bestandig velge et selskap med godt omdømme som har n antall datasenter.

Dette gjør at det er mindre risiko for at ting slår feil da de har infrastruktur og ansatte for å forholde seg til situasjonen hvis noe skulle oppstå.

5. Anmeldelser på nettet

La deg ikke lure av påfunn. Ting som opptid kan fort bli for teknisk.

Se bort fra dette og se heller på hva anmeldelser sier.

Det ville vært bedre om du fikk en tilbakemelding fra noen du kjenner.

Anmeldere forteller nettadministrators side av saken. Det er mange nettsteder med anmeldelser av webhotell. Nettsteder som er til å stole på har lister med topp 10 og topp 5 for et bestemt år.

Avsluttende ord

Til en forandring la oss gå til det grunnleggende. Som en begynnelse, et webhotell er en rekke servere som fysisk lagrer dine filer og data og gjør dette synlig på internet. I en forretningskontekst så er webhoteller selskaper som eier flere servere på et sted, også kjent som datasenter. 

Når de reklamerer tjenester tilbyr de programvare, støtte, sikkerhet og båndvidde.Hva du kan gjøre er å leie litt internett plass fra hvilken som helst av disse serverne for å få din tilstedeværelse på nett. Mindre virksomheter nyter svært godt av deres mulighet for å være tilstede på nettet.

Godaddy har mange lokale kampanjer hvor de understreker hvordan en tilstedeværelse på nett tjener mindre virksomheter. Du kan komme i kontakt med flere demografiske grupper du tidligere ikke har oppdaget.

Når en tilstedeværelse på nettet lages så er ofte behovet for et bra webhotell noe man overser. Virksomheter forstår skaden først ofte i ettertid.  

 De fleste mindre virksomheter greier ganske fint domenenavn registrering, innhold, Søkemotoroptimalisering (SEO) og til og med markedsføring via sosiale medier (SMM).

La oss legge trykket hvor det virkelig utgjør en forskjell. Bruk disse rådene når du velger ditt neste webhotell.

Leave a Comment